Triggers and switches

Post Reply
Boris
Posts: 12
Joined: Fri Apr 09, 2010 10:29 am
Location: Israel

Triggers and switches

Post by Boris » Wed Nov 13, 2013 11:38 am

Hello

I use switches, but can't see the triggers at the bottom of the Actiview screen. What can be the reason? What should I do?

Best

Boris

Coen
Site Admin
Posts: 965
Joined: Fri Mar 26, 2004 7:00 pm
Location: Amsterdam, Netherlands
Contact:

Re: Triggers and switches

Post by Coen » Wed Nov 13, 2013 5:53 pm

In case of the switches connected to the (analog) ERGO input (swicth signal visble in ERGO traces), set the 5th line of the CFG file to:

RespSwitch=1 //0: standard ergo, 1: ergo 1 & 2 coupled to trigger 9 & 10, 2: switch input coupled to trigger 9 & 10


In case of the switches conencted to the (digital) SWITCH input (switch signal not visible in ERGO traces), set the 5th line of the CFG file to:

RespSwitch=2 //0: standard ergo, 1: ergo 1 & 2 coupled to trigger 9 & 10, 2: switch input coupled to trigger 9 & 10


Do not change anything else in the CFG.

Best regards, Coen (BioSemi)

Boris
Posts: 12
Joined: Fri Apr 09, 2010 10:29 am
Location: Israel

Re: Triggers and switches

Post by Boris » Wed Nov 13, 2013 9:40 pm

Just to make sure. I will see triggers as bars at the bottom triggers window in ActiveView?

Coen
Site Admin
Posts: 965
Joined: Fri Mar 26, 2004 7:00 pm
Location: Amsterdam, Netherlands
Contact:

Re: Triggers and switches

Post by Coen » Thu Nov 14, 2013 1:24 pm

Yes

Post Reply