Mic ergo input audio recording set-up

Post Reply
fx
Posts: 1
Joined: Fri Jan 28, 2011 6:09 am
Location: Canada

Mic ergo input audio recording set-up

Post by fx » Thu Nov 24, 2011 10:17 pm

We have recently purchased the Ergo-input mic. What was Aux 2 is now labeled Ergo 1. The only signal we are getting in ActiveView is on Ergo 2, however, and it is not audio. I am assuming I need to write a specific .cfg file that specifies the Ergo input - but so far have been unsuccessful. Any suggestions would be appreciated. Thank you.

Coen
Site Admin
Posts: 969
Joined: Fri Mar 26, 2004 7:00 pm
Location: Amsterdam, Netherlands
Contact:

Post by Coen » Fri Nov 25, 2011 6:18 pm

If you don't see audio in the Ergo1 trace (flat line), then there is an hardware issue. The CFG file is not related. Please contact your local BioSemi representative.

Best regards, Coen (BioSemi)

Post Reply