Installing in a Faraday Cage

Post Reply
sjs
Posts: 1
Joined: Wed Jun 27, 2018 11:21 am

Installing in a Faraday Cage

Post by sjs » Wed Jun 27, 2018 11:27 am

Our team is considering purchasing a biosemi for use in an existing faraday cage. What cables need to go penetrate the wall for the use of the biosemi system? Is it just the fibre optic (when used with battery power)? Or are there additional triggers via the parallel port? (I can't tell from the info on the main page.)
If anyone can help with specifications for the cables and plug types that'd be a great help!
Thanks all!
sjs

Coen
Site Admin
Posts: 904
Joined: Fri Mar 26, 2004 7:00 pm
Location: Amsterdam, Netherlands
Contact:

Re: Installing in a Faraday Cage

Post by Coen » Wed Jun 27, 2018 2:26 pm

Only the optical fiber goes through the cage wall. You can use an optional fiber coupler (search for st-st coupler)

The triggers go to the USB receiver (near computer) outside the cage.

Best regards, Coen (BioSemi)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest